top of page

Tarieven

boompje.png

Onderzoek laten doen. Wat kost het?

Je hebt een specifieke vraag. Je wilt iets weten over je familie. Het kan natuurlijk zijn dat je een DNA-test hebt gedaan. Je bent op zoek naar antwoorden. Je hebt hulp nodig bij je onderzoek.

Je neemt contact op en wij plannen een eerste afspraak. Dit gesprek is kosteloos en geeft ons allebei de gelegenheid om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor verder onderzoek. We bepalen het aantal uren en de kosten. We maken afspraken en er volgt een overeenkomst.

Na ons eerste contact, plannen wij een gesprek in. Dit kan in een persoonlijk gesprek, online of telefonisch zijn. In dit gesprek bepalen wij de voorwaarden van het onderzoek. Onze afspraken komen op papier en het onderzoek kan starten. 

 

Om een idee te krijgen wat het gaat kosten, is hieronder een overzicht te zien. Uiteraard is het mogelijk om onderzoek op maat te leveren. Is het budget bekend en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dat contact op voor meer informatie. 

Per uur

Je hebt een kleine vraag. Je wilt dat ik met je meekijk. Dat kan natuurlijk. Dan spreek ik een uurtarief met je af. Ook als er iets meer tijd nodig is voor je vraag, kan dat met het uurtarief. Dan gaat het uurtarief x het aantal uren.

Het uurtarief is € 75,-

(vrij van BTW)

Pakket Basis

Je hebt een vraag. Wij gaan in gesprek en het blijkt dat het onderzoek dat ik voor jou ga doen past in het basispakket. Dit is een beperkt aantal uren dat ik met jouw vraag bezig kan zijn.

Het Pakket Basis is 

€ 600,- (vrij van BTW).

Pakket +

Je hebt een vraag. Je wilt dat ik voor je op zoek ga naar antwoorden. Het kan zijn dat het een intensief onderzoek is en dat maakt niet uit. Je betaalt eenmalig voor het Pluspakket.

Het Pakket + is 

€ 1200,-- (vrij van BTW).

bottom of page